Pepperkakegrøt med klementin, gresk yoghurt & pistasjnøtter
Foto: izhairguns

Pepperkakegrøt med klementin, gresk yoghurt & pistasjnøtter

Du trenger ikke servere risgrøt for å få smaken av jul. I denne oppskriften sprites havregrøten opp med pepperkakekrydder som smaker nydelig sammen med klementin og pistasjnøtter.

Fremgangsmåte

Bland havregryn med vann og la trekke i minst 30 minutter. 

Plasser blandingen i en kjele med, mandelmelk, salt og krydder. Kok opp over medium varme, under konstant omrøring, til du har havregrøt. Ca 3-4 minutter. 

Fordel grøten på fire serveringsboller og topp med gresk yogurt, klementin båter, pistasjnøtter og lønnesirup. 

Tips:
Legg gjerne havregryn i bløt natten over. Da har du nydelig grøt i ekspressfart. 

Du finner flere oppskrifter på julegrøt her

Flere gode juledesserter finner du her

Flere oppskrifter på julekonfekt og julegodter du kan lage selv

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen