Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Julie Dønnestad
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Når du tilbereder churros på denne måten, kan de også fraktes og spises selv om de ikke er helt nystekte. Sitron/bringebærkremen er dessuten en mye friskere dip enn sjokoladesausen som er det klassiske følget til churros.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Det er en smak som passer perfekt nå som høsten ugjenkallelig er på vei.
Les hele sakenVi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Les hele sakenDesignelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenSaftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenFor den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele saken