Rakefisk med gammalost og sitron
Foto: Esten Borgos/ Norges sjømatråd

Rakefisk med gammalost og sitron

Om du synes det er en spesiell lukt av rakefisk skal du prøve denne oppskriften med gammelost til. Vi lover deg en smaksopplevelse av beste slag.

Fremgangsmåte

Vestlandslefse vætes i vann, og legges i en liten form, f.eks. en kopp og settes i varm ovn (ca 180-200 gr. C.) til brødet er stivt.
 
Rakefisken kuttes i terninger og legges sammen med litt salat oppi formen.
 
En tynn skive gammelost legges på og litt olivenolje helles over. Dressing av rømme, litt dijonsennep, noen dråper sitron blandes, smakes til med litt pepper og hell over.
 
Pyntes med litt sitronmelisse og basilikum.

Sendt inn av Wangensten

5
5/5 etter 56 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen