Raskt julebrød

Raskt julebrød

Skal du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det på et minimum av tid, er dette oppskriften for deg. Bakverket er klart på en time.

Fremgangsmåte

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett yoghurt, syltetøy og honning. Rør godt og hell massen over i en smurt brødform på 1,5 liter. Steke brødet midt i oven på 150 °C i ca. 1 time. 

La brødet avkjøles i minst 30 minutter før du begynner å skjære i det. Brødet smaker ekstra godt med ost eller syltetøy på. 

Tips:
Skjær brødet i skiver og frys ned det som blir til overs. Når du tar dem opp igjen fra fryseren kan du bruke en brødrister for å tine brødet. 

Det er nå du skal bake julebrødene

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Den store jule- og nyttårsmenyen vår gir deg svar på de fleste spørsmål

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Brodogkorn.no

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen