Røkt skinke med sennepspotetmos
Foto: Matprat/Alf Börjesson

Røkt skinke med sennepspotetmos

Røkt skinke er deilig og med en potetmos med god sennep i blir det et måltid som du blir god og mett av. 30 minutter å lage

Fremgangsmåte

Del eplene og løken i båter, samt brokkolien i mindre buketter. Stek skinkeskivene i en stekepanne sammen med grønnsakene til de er brune og møre.

Potetmosen:
Skrell potetene og del dem opp i mindre biter. Kok potetene møre i usaltet vann.

Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre. Mos potetene godt sammen og tilsett smør og fløte til du har en glatt potetmos.

Smak til med sennep, salt og nykvernet svart pepper.

Server skinkeskivene med sennepspotetmosen og de stekte grønnsakene ved siden av.

Flere oppskrifter med røkt skinke ligger her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen