Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Øivind Storvik
Marinert makrell er unnagjort på 20 minutter å lage. Når du tilsetter de godsakene vi foreslår i oppskriften kan du glede deg til noe som smaker veldig godt.
Her får makrellen følge av rabarbra. Du kommer ikke til å angre hvis du lager denne retten
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.
Les hele sakenRåmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.
Les hele sakenFor hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenDenne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele sakenOm du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.
Les hele sakenTil tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .
Les hele saken