Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Jana
Bechamel er fransk for hvitsaus. Den er mer enn en saus, også basis for en lang rekke retter som lasagne.
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Barolo i risottoen gjør den ekstra eksklusiv, men også ekstra smaksrik.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse.
Les hele sakenDen kremaktige og lett syrlige smaken på snøfriskparfaiten smaker fortreffelig med sommerens friske bær.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenFredag er ukeslutt, og for mange står kylling på menyen. Gi den litt ekstra smakshjelp med denne enkle oppskriften.
Les hele sakenChrister Andersson og Anna Karenina Anda Barron har med Empress laget et livsverk av sin hobby og lidenskap, til glede for alle som trenger et mer komplekst alkoholfritt alternativ.
Les hele saken