- Mos sammen sellerirot og poteter til duchessepoteter og rør inn eggeplommer, salt og pepper.
- Sprøyt potetroser på en bakepapirkledd stekeplate.
- Stekes øverst i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Duchessepoteter er så gode som de ser ut som - enda bedre enn potetmos.
Sendt inn av Apéritif
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Disse potetene skal du ikke skrelle før du legger de i formen. Før de skal i ovnene skal de få følge av godsaker.
Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.
Les hele sakenKlassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.
Les hele sakenSavennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.
Les hele sakenOg disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.
Les hele sakenKjøttboller gir et mer interessant resultat for pastasausen enn å bare steke kjøttdeigen på vanlig måte. Og med brede pappardelle-pastabånd blir den ekstra vellykket.
Les hele sakenDenne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.
Les hele saken