Royal Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016

Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.
Du trenger en form på ca. 24 cm i diameter.
Sett ovnen på 180 grader.
Egg og sukker piskes til eggedosis.
Bland melet med kanel, kardemomme, koriander, natron, salt og vaniljesukker.
Tilsett vekselvis mel og smør i eggedosisen. Vend forsiktig inn de revne gulrøttene til slutt.
Ha røren i en smurt form. Stek kaken på 180 grader i ca. 45 minutter.
Pynt med tynne gulrotskiver eller grovt reven gulrot.
Her finner du mange hundre oppskrifter på desserter og kaker
Se våre andre oppskrifter på gulrotkake
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt