Så enkelt baker du gulrotkake
Foto: Inkognito

Så enkelt baker du gulrotkake

Mange har gulrotkake som sin favoritt. Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.

Fremgangsmåte

Du trenger en form på ca. 24 cm i diameter.

Sett ovnen på 180 grader.

Egg og sukker piskes til eggedosis.

Bland melet med kanel, kardemomme, koriander, natron, salt og vaniljesukker.

Tilsett vekselvis mel og smør i eggedosisen. Vend forsiktig inn de revne gulrøttene til slutt.

Ha røren i en smurt form. Stek kaken på 180 grader i ca. 45 minutter.

Glasur:
Rør sammen ingrediensene til glasuren og fordel den over kaken når den er avkjølt.

Pynt med tynne gulrotskiver eller grovt reven gulrot.

Her finner du mange hundre oppskrifter på desserter og kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen