Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous

Fremgangsmåte

Lag couscous etter anvisning på pakken og bland inn hakket tomat, løk, urter, olje og sitron.

Krydre skinkebiffene og klapp på sesamfrø. Stek på god varme ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme 1-2 minutter til de er gjennomstekt.

Server biffene med søt chilisaus, lime og couscoussalat.

1 porsjon av denne retten gir 18,62 g fett, mens kun 3 g kommer fra kjøttet.

Flere gode retter med skinkebiff

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen