Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Oddbjørg O. Ringsby
Dette er Arne Brimis oppskrift på en deilig mors av laks mye deilig godt i.
Denne oppskriften kan godt brukes som et vegetarisk alternativ, minus torsken altså, siden den har så stor smaksintensitet og trenger bare litt ris ved siden av for å gi god metthetsfølelse.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Utrolig nok, i et marked hvor prisene har økt betydelig, er det mulig å finne veldig seriøs vin i dette prissjiktet.
Les hele saken28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.
Les hele sakenHar du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenEtter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.
Les hele sakenDet blir full fest selv på en tirsdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk. Som serveres kokt med gulrotstuing og bacon
Les hele sakenDen tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.
Les hele saken