Tips: Husk at pepperkakedeigen trenger å ligge kaldt en stund før du skjærer den i skiver. Det aller beste er å lage deigen dagen før kakene bakes ut.
Kok opp smør, sirup, fløte og melis i en kjele. Avkjøl blandingen og rør inn resten av ingrediensene.
Arbeid deigen sammen, trill pølser ca. 3 cm i diameter og pakk dem i plastfolie.
Sett deigen kjølig til neste dag.
Skjær tynne skiver av deigen og legg dem på stekeplaten. Stek kakene midt i ovnen i ca. 10 minutter til de får en fin og gyllen farge.
Avkjøl kakene på bakeplatene en stund før de legges på rist.
Flere oppskrifter på pepperkaker
Dette er de syv slagene du skal bake til jul
Slik lager du perfekte pepperkakehus
Hjemmelaget konfekt og supre julegodter
Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig