Clotilde Davenne Chablis 2019

Fiskepudding kan så visst være en delikatesse. Med denne oppskriften lager du lett en deilig hverdagsrett.
Start med potetene. Skjær dem i i terninger a 3x3 cm. Drypp over olivenolje og salt og pepper og stek i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Tips:
For ekstra trøkk, kan du dryss litt chilipulver over potetene, men vær forsiktig. Eller rett og slett ditt favorittkrydder.
Del fiskepuddingen i cirka to centimeter tykke skiver.
Stek skivene på begge sider i en panne med litt smør til de har fått en lys og gyllen farge.
Rist landbrødskivene slik at de blir sprø. Smør på remuladen i bunnen, legg på plommetomatskivene og salaten.
Topp smørbrødet med den varme nystekte fiskepuddingen. Server ovnsstekte potetbåter og en god ketchup ved siden av.
Deilige oppskrifter på fiskemat
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av