Legg en kule sorbet i et coupeglass eller høyt champagneglass. Fyll deretter på med cava eller champagne.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.
Legg en kule sorbet i et coupeglass eller høyt champagneglass. Fyll deretter på med cava eller champagne.
Sendt inn av Aperitif
Denne desserten også kjent som nicecream er både supersunn og supergod. Perfekt når du er fysen på noe godt og søtt, men ikke vil ha tilsatt sukker.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDenne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken