Legg en kule sorbet i et coupeglass eller høyt champagneglass. Fyll deretter på med cava eller champagne.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.
Legg en kule sorbet i et coupeglass eller høyt champagneglass. Fyll deretter på med cava eller champagne.
Sendt inn av Aperitif
Denne desserten også kjent som nicecream er både supersunn og supergod. Perfekt når du er fysen på noe godt og søtt, men ikke vil ha tilsatt sukker.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Hvem kan motstå en sorbet laget med champagne? Herr er oppskriften.
Denne sorbeten er ikke mye arbeid med. Du skal bruke yogurtbegre som du ganske enkelt legger i fryseren. Også pynter du bær.
Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.
Les hele sakenBelønningen er viner med mye karakter og historie.
Les hele sakenSørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.
Les hele sakenK2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.
Les hele sakenDen 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.
Les hele sakenDen er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.
Les hele saken