Nøgne Ø Tiger Tripel

En deilig wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt epler, spinat og indian korma saus, som du kjøper ferdig, er ikke noe unntak.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.
Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.
Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett indisk korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter.
Smak eventuelt til med salt og pepper. Server den smakfulle gryten med ris.
Du kan selvsagt lage kormasausen selv. Her finner du oppskriften - også på naanbrød
Se våre andre korma-oppskrifter
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her finner du veldig mange wokretter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no