Svin korma med epler og spinat
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Svin korma med epler og spinat

En deilig wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt epler, spinat og indian korma saus, som du kjøper ferdig, er ikke noe unntak.

Fremgangsmåte

Kok ris etter anvisning på pakken.

Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger. Sett det til side.

Ha eple, rødløk og spinat i stekepannen og fres i 2-3 minutter.

Ha kjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene, og tilsett indisk korma-saus. La det småkoke i 3-4 minutter.

Smak eventuelt til med salt og pepper. Server den smakfulle gryten med ris.

Du kan selvsagt lage kormasausen selv. Her finner du oppskriften - også på naanbrød

Se våre andre korma-oppskrifter

De beste wokoppskriftene finner du her

Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 16 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen