- Skjær løken i veldig tynne skiver.
- Bland den røde chilien sammen med vannet og eddiken.
- Mariner løken i chili-sylten og tilsett knust oregano og salt etter smak.
- Hvil i kjøleskapet i én time før bruk.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne rødløksalaten passer like godt til meksikansk mat som til norsk koldtbord.
Sendt inn av Katla
Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.
Les hele sakenGjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.
Les hele sakenFor i det siste har han tatt steget videre.
Les hele sakenJulia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDenne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.
Les hele sakenHelstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.
Les hele saken