Tinas kylling og potetsalat

Ingredienser
6 kylling fileter
6 skiver brie
18 lange bacon strimler
timian

6 gulrøtter
2
rødløk
ca 1 ss karrypasta
1.5 boks kokos melk
salt,pepper,koriander

tysk potetsalat

gryte kokte poteter
kapers
sylteagurk i smått
dill
persille
purreløk

vinaigretten
2 ss dijon sennep
3 ss sukker
rapsolje
1.5 ss rødvinseddik
ca 0.5 dl vann
salt pepper

Fremgangsmåte

snitt siden på fileten og brett ut.
ha på saltog pepper
legg på 1 stk brie i hver filet pluss et par kvaster timian.
lukk og snurr bacon rundt kyllingen og legg i ildfast form.
180 grader 25 min .

gr.saker
del opp i stykker.
ha i alt det andre og kok til de er møre.
smak til med salt,pepper og koriander.

lag potetsalaten med å blande alt sammen.

Sendt inn av marianne koch warhuus

Forsiden akkurat nå
By på grillet makrell med eksotisk følge
Dagens rett
Grillet makrell med ertehummus

By på grillet makrell med eksotisk følge

Vårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Slik steker du andebryst perfekt
Dagens rett

Slik steker du andebryst perfekt

Vi serverer en skikkelig delikatesse denne helgen når andebryst står på menyen. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen
Ukens drink
Gin tonic med rabarbra

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen

En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen
+
Mat og vin i kombinasjon

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen

Kylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her