Torsk med tapenade
Foto: Mari Svenningsen

Torsk med tapenade

Lag torsk med tapenade. Du kommer ikke til å angre. Vi gir deg oppskriften også hvordan du lager tapenade.

Fremgangsmåte

Del fisken i fire like deler. Skyll godt av fiskeskivene, og tørk dem med kjøkkenpapir. Varm en spiseskje av oljen i en panne, og stek fisken i to minutter på hver side.

Stek skinkeskivene i en panne til de blir sprø.

Stikk ut fire rundinger av brødskivene, og stek brødrundingene i en panne med resten av olivenoljen. De skal bli gylne på begge sider.

Anrett rundingene på fire små tallerkener. Legg på ruccolasalat, torsk, tapenade og skinke.
 
Tips: Denne retten kan du servere som en deilig forrett for fire eller som hovedrett for to. Den sprø spekeskinken passer perfekt til hvit fisk.
 
 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 32 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen