Ha alt i en bolle. Bruk sleiv til å blande med.
Klem massen sammen til en tykk form. Settes i små former. Dryss på strøssel.
Brukes som dessert.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
På bare 10 minutter tryller du frem disse godbitene som du kan bruke til kaffen eller til dessert.
Ha alt i en bolle. Bruk sleiv til å blande med.
Klem massen sammen til en tykk form. Settes i små former. Dryss på strøssel.
Brukes som dessert.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Sendt inn av Lasse Håkonsen.
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .
Les hele sakenNoen av dem kan sågar tas med til en strand nær deg, i skyggen under en parasoll eller for å holde myggen unna på fjellhytta eller teltturen.
Les hele sakenFor hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenDenne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele sakenOm du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.
Les hele sakenDet er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også
Les hele saken