Ha alt i en bolle. Bruk sleiv til å blande med.
Klem massen sammen til en tykk form. Settes i små former. Dryss på strøssel.
Brukes som dessert.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
På bare 10 minutter tryller du frem disse godbitene som du kan bruke til kaffen eller til dessert.
Ha alt i en bolle. Bruk sleiv til å blande med.
Klem massen sammen til en tykk form. Settes i små former. Dryss på strøssel.
Brukes som dessert.
Her finner du alle våre oppskrifter på konfekt
Sendt inn av Lasse Håkonsen.
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Non Stop er godt. Når de blir til påskepastiller blir de enda bedre. Lag mange. De blir fort spist opp.
Brente mandler lager du til jul. Server de som konfekt eller pynt på kaker.
Lag brente mandler slik franskmennene gjør det. Med honning og salt blir de til snacks som få klarer å holde fingrene unna.
Knekk er godteri for store og små. På 20 minutter sitter du igjen med 30 sesamknekk hvis du følger denne oppskriften.
Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.
Les hele sakenNår du er forsynt med å knaske nyhøstede sommergulrøtter, kan du se på oppskriftene som forvandler denne gode råvaren til noe enda bedre.
Les hele sakenFor hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?
Les hele sakenDenne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.
Les hele sakenKanskje er dette starten på ferien, og da vil vi ha det lettvint. Med denne salaten bruker du opp rester i kjøleskapet - eller finner ingrediensene i nærmeste butikk.
Les hele sakenNår du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.
Les hele saken