Tyrkisk kyllingrett med ris

Fremgangsmåte

Garam masala og Tandoori masala er krydder du får kjøpt i Pakistanske og Indiske butikker (små hermetiske bokser). Skjær opp kylling, paprika, hvitløk, purre og chili (ta vekk stenene) i små biter. Varm stekepannen m/olje el. margarin, brun kyllingen til den er gylden, ha i purre, hvitløk og fersk chili samt resten av krydderet (hvis du ikke liker sterk mat så smak til etterhvert),varm dette på svak varme. Varm vann og kok risen. Ha i paprikaen og tomatpuréen når risen nesten er ferdig og rør godt. Når risen har fått luftet seg, har du i fløte, la denne få et lite oppkok og smak til med evt. mer krydder. Serveres gjerne med nam brød hvitløksbaguetter eller vanlige baguetter. Evt. salat (ikke nødvendig).

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen