Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En virkelig deilig fruktsalat litt utenom den tradisjonelle. Du bruker litt lengre tid, men det får du til de grader igjen for.
Sendt inn av Apéritif
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Denne britiske pubklassikeren med dadler som hovedingrediens lager du enkelt hjemme.
Salt, søtt, myk og sprøtt. Det er vinneroppskriften på denne desserten som blir ekstra godt med norske epler.
Når du tilbereder churros på denne måten, kan de også fraktes og spises selv om de ikke er helt nystekte. Sitron/bringebærkremen er dessuten en mye friskere dip enn sjokoladesausen som er det klassiske følget til churros.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenKvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele saken