Wrap med avokado, basilikum og kylling
Foto: Synøve Dreyer

Wrap med avokado, basilikum og kylling

Wraps er perfekt når du har knapt med tid, men samtidig vil ha mye smak. Her en oppskrift med kylling, avokado og basilikum. Ferdig på 20 minutter.

Fremgangsmåte

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i litt olje over middels høy varme til de har fått en fin bruning på begge sider.
  2. Ta filetene av varmen og la hvile mens du lager resten av wrapen.
  3. Varm tortillaene etter anvisning på pakken. Del avokado i biter og drypp på sitronsaft.
  4. Fordel salat og basilikumblader på wrapen og legg de andre grønnsakene over.
  5. Skjær kyllingfiletene i strimler og legg over.
  6. Urtedressing:
    Bland sammen alt til dressingen og smak den til med salt og pepper. Bruk gjerne andre krydderurter on du ønsker.

Server dressingen til wrapen, som enten rulles eller brettes sammen.

Tips: Du kan også bruke rester av kylling eller høns i denne oppskriften.

Flere fristende oppskrifter på wraps finner du her 

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils
Matkurs og vinkurs
Masterclass BEINSPIRED

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils

På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling
+
Tester

Spesialpol brennevin: Lek med røyk og fat gir imponerende uttelling

Det er en overvekt av whisky - med ulik grad av røyk og fatkombinasjoner blant nyhetene i spesialpolet - og det er vel det folk vil ha. I hvert fall nå som det nærmer seg jul.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her