Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Her med chorizo og brokkoli.
En sufflé tilbereder du raskt med få ingredienser, men oppskriften må følges. En deilig frisk salat passer fint til.
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften
Lag en eggerøre med mye smak. En populær frokostrett i Mexico. Som fint kan nytes til så vel lunsj som middag eller kveldskos.
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
Lag noe spennende med krabbeklørne. Hvis du forsyner de med en gyllen dressing kan vi love deg en opplevelse. Følg den enkle oppskriften.