Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Carpaccio er den perfekte forrett eller kveldskos. Du lager den enkelt fra halvtint storfefilet.
Visste du at du kan lage eggerøre uten melk. Det går faktisk veldig godt med vann som erstatning. Her er oppskriften.
Eggerull kan du spise til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Det er få ingredienser og du har noe godt å putte munnen på få minutter.
Eggepanne er genial hverdagsmat som åpner opp for å bruke det du har i kjøleskapet.
Når du trenger noe raskt som har proppfull av smak, er denne eggepannen et godt valg.
Kjapt og rimelig er to stikkord om dagens middagsforslag. Ikke trenger du å stå og passe på mens eggene steker heller.
Eggesalat er kjapt og enkelt å lage. Du kan servere den i en skål, ha den på brødskiva eller til et koldtbord.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Rømmegrøt er lett å lage og en rett som mange setter pris på. Du må ha en klatt smør på, kanel og sukker også.
Lag knasende deilige asparges med bløtkokte egg og spekeskinke og server som smårett eller til middag. Her har du en den enkle oppskriften.
Egg kan nytes hele døgnet. Ikke bare til frokost i helgen. Vi serverer omelett i burgerbrød som du kan spise til middag.
Dette er en omelett for deg som liker smaken av maten fra Middelhavsområdet. Du lager den på 15 minutter.