Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Caprese-salat som bare består av mozzarella, tomater, basilikum og olivenolje smaker fortreffelig i stekt utgave. Du trenger bare litt godt brød til.
Minipizza er perfekt som smårett eller som forrett. Prøv denne gode oppskriften med blåmuggost og hvitløk.
Denne snacksen passer aller best med et glass marsala, men øl smaker også fortreffelig til.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv Fritert ridderost med aprikos og valnøtter. Her er oppskriften.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Dette er mer enn en lettlaget rett. En vinner å be venner på. Selvfølge kam du kose deg alene med den også. Følg den veldig enkle oppskriften
Denne deilige osteformen lager du på maks 30 minutter. Med skinke og grønnsaker blir den utrolig god.
En sufflé tilbereder du raskt og uten særlig innsats. Egg, ost og en deilig frisk salat er viktige bestanddeler i denne retten. Her er oppskriften.