Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
En deiligere smoothie skal du lete lenge etter. Bjørnebær og blåbær sammen blir garantert en sukses.
Denne grøten vil du like. Enkel og rask å lage. Super som frokost.
Med denne oppskriften på en ekstra mettende omelett med blomkål og cottage cheese trenger du faktisk ikke så mye mer enn brød ved siden av.
Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Rømmegrøt er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke er eksempelvis 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger. Her er den enkle oppskriften
En deilig smoothie enten du bruker den som dessert eller som en liten oppkvikker til frokost eller lunsj.
Dette er en grunnoppskrift på smoothie som du kan endre på i det uendelige.
Gjør en salto. Rettere sagt en smoothie som både er deilig og sunn. Du skal nemlig bruke både blåbær, bringebær, avocado, litchi og bringebæryoghurt.
Å kunne lage en perfekt klassisk fransk omelett er det som skiller klinten fra hveten. Med så få ingredienser, kun egg og smør, er det ingenting å gjemme seg bak. Her er det teknikk og tålmodighet som gjelder.
Spekemat og rømmegrøt er utrolig godt. Grøt kan du lage enkelt fra grunnen eller kjøpe den ferdig i butikken. Server smør, sukker og kanel til.
Denne omeletten er det kjapt å lage. Med ost og tomatsalsa vil alle rundt bordet smile.
Denne omeletten er noe av det raskeste du kan lage til lunsj, middag eller til å servere på koldtbordet.
Lag en omelett med rester av spekemat, ribbe eller annen julemat. Perfekt som frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Med denne oppskriften kan du servere taco til frokost, brunsj, lunsj eller middag.
Denne omeletten kan du spise både varm og kald. Passer også godt på et koldtbord. Husk salat ved siden av.