1. desember - Jentenes egen vinsmaking - eller julebord?

Benytt denne førjulskvelden til å smake vin i selskap med mange hyggelige jenter. Ta med en venninne eller flere og meld deg på. Henriette Batt, tidligere restaurantsjef på Bagatelle og mester i Nordisk vinsmaking, forteller deg om vinens vidunderlige verden.

Begge gangene Apéritif har arrangert jentenes egen vinsmaking har forespørslene om nye oppfølgere vært mange. Med juletiden og en rekke festlige lag i vente, er det derfor denne gang spennende å se på hvilke typer viner som best egner seg for den mørke årstid. Men vi stopper selvsagt ikke der. Det skal nemlig smakes hele ni forskjellige viner, og du finner ganske sikkert noen nye personlige favoritter blant disse.

Henriette Batt er 39 år og utdannet seg først som kokk før hun gikk i gang med sin egen restaurant. I 1991 tok hun vinkelnereksamen på Gastronomisk Institutt og to års videre utdannelse på Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

En så god kombinasjon av praktiske og teoretiske kunnskaper sikret henne stillingen som restaurantsjef på Bagatelle i Oslo, der hun ble i fem år før hun kom til vinimportøren Engelstad/Allied Domecq. Henriette Batt ble også Mester i Nordisk Vinsmaking i 1994.

Du vil lære om de forskjellige vinenes opprinnelse, hvor de kommer fra og hvordan de er laget, samt deres egenskaper i forhold til mat.

Arrangementet er avholdt

Følgende viner venter deg:

Musserende:
   Spania, Penedès
 
Hvitvin, Riesling:
   Frankrike, Alsace
Hvitvin, Chardonnay:
   Australia, Victoria
Hvitvin, Sauvignon Blanc:
   New Zealand, Marlborough
 
Rødvin, Cabernet Sauvignon:
   Australia, Victoria
Rødvin, Sangiovese:
   Italia, Toscana
Rødvin, Tempranillo:
   Spania, Costers del Segre
 
Rødvin, Merlot:
   USA, California
Rødvin, Syrah:
   Australia, Victoria

Arrangementet er avholdt

Tid: 1. desember 2003 kl. 19.00
Pris: kroner 395 inkl. mva
Sted: Gamle Logen,
Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 011203 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 27.11.03 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen