14. mars i Oslo - Kokkekurs - Lam og andre påskespesialiteter

Bli med på et unikt kokkekurs med Norges aller beste kokker på Gastronomisk Institutt der vi lager de mest utsøkte retter!

Har du lyst til å lære mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge?
 
I det vi nærmer oss påsken er det det fantastiske norske lammekjøttet som skal stå fokus sammen med en rekke andre spesialiteter. Hva kan vel være bedre enn å lære mer om delikatessene ved å gå på kurs med landets ledende kokker på Gastronomisk Institutt ?!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Verdens beste
Vi er utrolig heldige her i Norge, for vi har virkelig tilgang til noen av verdens aller beste råvarer. Norsk sjømat er en verdenskjent delikatesse, men vi har også en rekke andre matspesialiteter i ypperste klasse, slik som for eksempel lam fra Lyngenalpene i Troms.
 
Du vil bli ledet av noen av Norges beste kokker denne kvelden. Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Hjelle"> Gastronomisk Institutt her (klikk).
Saftig og rått program
Denne kvelden er det sesongens herligste råvarer som står i fokus. Du vil lære om hvordan du best behandler disse, samt oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.

Og selvfølgelig; til slutt setter vi oss rundt bordet for å nyte det hele sammen med matchende gode viner.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

è Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt

Tid: 14. mars 2007, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 72 18 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 140307 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 11.03.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
 
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og fem kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.
 
Årets norske finalist i Bocuse d'Or, Sven Erik Renaa, finner du til daglig ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Det er flere av kokkene ved instituttet som har en lang merrittliste bak seg, ikke minst fra konkurranser i inn- og utland.

Påmeldingslenken finner du ovenfor.

Kommende kurs

Til toppen