Drikke
15. april i Oslo - Vårens rosé- og hvitviner

15. april i Oslo - Vårens rosé- og hvitviner

Få sommerfølelsen og bli med på en spesialsmaking av herlige champagner, hvitviner og roséer, delta på spennende kurs og bli med i konkurransen om en middag for 2 på Onda restaurant.
Redaksjonen
28 Februar 2012 - 11:32

Nå som sommeren er på vei går vi inn i høytiden for årets deiligste hvitviner og roséer, og hva er vel bedre enn å lære mer om dem enn å bli med på denne søndagens unike arrangement?

Her kan du i ro og mak besøke de enkelte utstillerne, lære mer om vinene deres, smake nye årganger av gamle kjenninger og kanskje finne noen nye spennende viner.

Gå ikke glipp av denne supersmakingen 

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her (klikk)

Smakfullt og elegant arrangement

Sett av søndagen på Tjuvholmen Sjømagasin til en interessant vinprat med blant andre Masciarelli, Laroche, Raventos, André Lurton, J.P. Chenet, Mazzei, Champagne Mansard, Von Winning og mange, mange fler. 
 
Denne søndagen vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner, med egne stands hvor du blant annet kan få smake: 

 
• Et utvalg av Sauvignon Blanc-viner til vårens asparges
• Chardonnay fra hele verden
• Vårens aller beste roséviner
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.

Spennende foredrag

Det vil også være mulighet for å delta på eksklusive foredrag i løpet av arrangementet. Påmelding til disse foredragene skjer ved oppmøte.

• Sannheter og myter om mat og vin med Frithjof Nicolaysen, kl. 14.00
• Lær å smake vin med Master of Wine Sebastian Bredal, kl. 15.00 

FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Gå til påmeldingslenken her (klikk)

Vinn en middag for to på Onda

Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på søndagens arrangement kan nemlig være med i konkurransen om en middag for to på Onda Restaurant til en verdi av kr 3000,-!

Konkurransen går ut på at du skal gjette hvor mange vinkorker vi har plassert i en spesiell bolle på Tjuvholmen Sjømagasin på søndagens arrangement. Den som kommer nærmest i antall blir utropt som vinner av konkurransen.

Hver deltaker kan kun legge inn ett forslag som leveres under søndagens arrangement. I og med at det er et begrenset antall plasser til søndagens smaking, så har du store vinnersjanser!

For å delta i konkurransen må du ha meldt deg på søndagens smaking via lenken nedenfor.

NB! Vinneren av konkurransen er nå funnet og kontaktet, og antallet korker var 614. Vi gratulererer vinneren så mye.

Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smaking.

Kursavgiften dekker:
• Adgang for én person til arrangementet
• Mulighet for å vinne en middag for 2 personer på Onda til kr 3000,-
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert

• Meld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt, men du kan forsøke å bli med på ett av våre andre spennende kurs.

Her finner du alle våre kurs

Tid: Søndag 15. april 2012 kl. 13.00 - 16.00
Pris: kroner 250,- pr. person
Sted: Tjuvholmen Sjømagasin, Tjuvholmen allé 14, 0152 Oslo.

Påmeldingen er bindende.

Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 09.04.12 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Vinsmakingen arrangeres av Vinordia, Arcus Wine Brands, Symposium og Excellars i samarbeid med Apéritif.

Program søndag 15. april:
 
kl 13.00 - 16.00 Smakingen er åpen for Apértifs påmeldte
 
Foredrag:
kl 14.00 Sannheter og myter om mat og vin med Frithjof Nicolaysen (påmelding skjer ved oppmøte)
 
kl 15.00 Lær å smake vin med Master of Wine Sebastian Bredal (påmelding skjer ved oppmøte)

(kl 17.00 - 19.00 Lukket smaking for Hotell- og restaurantbransjen)

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
+
Tester

Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende

Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Franske kultviner nå også på polet
+
Godbiter i pollisten

Franske kultviner nå også på polet

Dette er viner som franskmennene helst vil ha for seg selv.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det beste Jura-kjøpet av alle
+
Ukens vin

Det beste Jura-kjøpet av alle

Jura-chardonnay med eller uten bobler til utrolig gunstig pris er velkomment i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik velger du vin til sushi
Mat og vin i kombinasjon

Slik velger du vin til sushi

Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren
Dagens rett

Slik skaper du fest midt i uka - det er jordskokkene som skal ha æren

En virkelig smakfull og delikat suppe er midtpunktet på middagsbordet i dag. Med eller uten spekeskinke som tilbehør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
+

Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer

På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her