19. februar i Oslo - Utsøkt smaking av det beste fra Burgund

Bli med på en utrolig kveld med en legende fra Burgund - Louis Latour. Vi smaker ti viner, deriblant en av verdens største hvitviner.
Redaksjonen
05 Februar 2007 - 17:12

Denne kvelden får vi besøk av ingen ringere enn M. Jean-Francois Caillard fra den berømte négocianten Louis Latour. Han vil ta oss med på en enestående smaking av ikke mindre enn ti av deres fantastiske viner.
 
Du får også en unik mulighet til å smake hele fire årganger av deres utsøkte Ch. Corton-Grancey Grand Cru.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Unike vinområder
Familien Latour eide allerede i 1736 betydelige eiendommer i Côte de Beaune, i hjertet av det berømte området Burgund. Over årene har de overtatt flere parseller i det som siden har blitt den mest berømte delen av Burgund - Corton-åsen, og har i dag en betydelig andel av de beste vinmarkene i området.
 
Verdens beste hvitvin?
Etter vinlusens herjinger på 1800-tallet bestemte Louis Latour seg for å plante området med Chardonnay i stedet for Pinot Noir og Aligoté, og skapte med dette en av verdens aller beste viner - Corton-Charlemagne, som vi selvfølgelig får smake denne kvelden!
 
 
Pass på å ikke gå glipp av denne fantastiske smakingen  - invitér dine venner og kjente eller gode kollegaer til en uforglemmelig kveld.
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
Dette er vinene vi får servert denne kvelden:
 
• Ch. Corton Grancey Grand Cru 2001 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 550,-)
• Ch. Corton Grancey Grand Cru 1998 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 600,-)
• Ch. Corton Grancey Grand Cru 1997 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris 600,-)
è Meld deg på her (klikk) Arrangementet er nå avholdt

Tid: 19. februar 2007 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 495,- inkl. mva
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 190207. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 15.02.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Soløye er trolig verdens raskeste middag
Dagens rett

Soløye er trolig verdens raskeste middag

Ikke bare er dette raskt å lage, men også knakende godt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken
Ukens drink

Miks en tropisk paradisstrand med denne drinken

Denne herlig leskende og tikiinspirerte drinken med masse tropisk smak og rom, får deg til å drømme om et varmere sted enn Norge i oktober.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle
+
Godbiter i pollisten

Disse 2023-californierne vil overbevise deg en gang for alle

Fra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne
+
Ukens vin

Tenk om alle rimelige bordeauxer hadde vært så god som denne

For denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

By på en smaksrik tacograteng
Dagens rett

By på en smaksrik tacograteng

Denne retten er både smaksrik og lettlaget, og noe alle familiens medlemmer vil sette pris på. Oppskriften får du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her