2. mai 2011 i Oslo - Vinsmaking med en vinlegende

Bli med på en unik smaking av 12 enestående viner tilbake til 1980-tallet sammen med vinstjernen Miguel Torres.

Det blir en helt spesiell start på mai måned i det vi får besøk fra vinlegenden Miguel Torres, som kanskje har sitt aller siste besøk til Norge nå i mai.
 
Gå ikke glipp av dette unike møtet med en av verdens største vinpersonligheter i det han presenterer 12 unike viner, deriblant deres ikoniske Mas La Plana i tre årganger tilbake til 1980-tallet.
Bli med på en uforglemmelig kveld
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Kvalitet og ekspertise
Torres-familien har siden 1870 drevet med vin i det spanske området Catalonia. En lang historie ligger bak navnet Torres' gode rykte, og over årene har familien ekspandert med vinmarker i både USA og Chile.
 
Dagens øverste leder i Torres-familien, Miguel Torres, ble i 2002 kåret til "Man of the Year" av det engelske vinbladet Decanter. Bakgrunnen var hans engasjement for modernisering av spanske viner.
 
Sensasjonen i Paris
I 1979 fikk huset anerkjennelse over hele verden da deres toppvin, Torres Mas La Plana 1970, ble kåret til den beste av samtlige viner under en blindsmaking i Paris.
 
Vinen, som den gang het Torres Gran Coronas Reserva - Black Label, slo bena under toppviner fra selv de beste husene i Bordeaux.
 
 
12 enestående viner
Det er selveste Miguel Torres som denne kvelden vil ta oss med på en reise gjennom områdenes spesialiteter og særegenheter, og ikke minst lede oss igjennom en smaking av noen av de beste vinene huset har å by på.
 
Vi smaker elegante hvitviner, og enestående rødviner fra klassiske områder som Rioja, Priorato, RIbera del Duero og Chile.
 
Vi avslutter kvelden med en skikkelig godbit i det vi smaker hele tre årganger av deres ikoniske Mas La Plana, helt tilbake til 1989..
Foredraget holdes på engelsk.
 
Kjøkken sjefen ved Ekebergrestauranten, Tore Aspås, har satt opp en helt egen meny i forbindelse med besøket fra Torres denne kvelden. Gjør kvelden komplett med en bedre middag etter smakingen.
 
 
Ta med deg venner og kjente på denne unike smakingen - meld deg på i dag.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Denne kvelden får du smake følgende viner:
 
 
 

 
• Mas la Plana Cabernet Sauvignon 1996 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 500,-)
• Mas la Plana Cabernet Sauvignon 1989 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 650,-)
 
 
 
è Meld deg på her (klikk)
 
Dette arrangementet er nå avholdt
 

Tid: 2. mai 2011 kl. 18.00 - 20.30
Pris: kroner 495,- pr. person
Sted: Ekebergrestauranten (festsalen i 2. etasje), Kongsveien 15, 0193 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
  Avbestillingsfrist: 25.04.11 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336

Foto: Torres

Kommende kurs

Til toppen