2. oktober - Opplev Provence midt i Oslo

Nå tar Apéritif deg med til Provence i restauranten d'Artagnans selskapslokaler der kjøkkensjef Knut Brottveit og Pål Suarez har komponert en herlig meny som får følge av åtte deilige ting i glasset. En festmiddag der du både lærer om maten og om vinen so
Redaksjonen
22 August 2002 - 11:01

Straks Provence blir nevnt flyr tankene raskt avsted til sydfransk natur med romantiske enger, innsjøer og åpne landskap, selvsagt med befriende avslapning men også utrolig deilig mat i klassisk provençalsk stil med urter og saftige grønnsaker. For mange blir det av forskjellige årsaker bare med drømmene, men nå har du sjansen til å komme litt lenger.

Apéritif arrangerer i samarbeid med d'Artagnan en komplett aften bestående av mat, vin og annet godt drikke fra området Provence, der du også skal lære mye mer enn det som kommer frem i reisebrosjyrene.

Kanskje du etter denne kvelden endrer destinasjon for sommerens feriereise? Benytt denne sjansen til en forsommerlig og kjærkommen utflukt til de sørlige breddegrader.

Arrangementet er nå avholdt

Dette er kveldens meny og tilhørende viner:

MENY
*
Aperitiff
Pastis Henri Bardouin
*
Provençalske toaster i utvalg
Le Galantin Rosé 2001
Roquefeuille Rosé 2000
**
Grillet lammelår
med tårn av sydlandske grønnsaker
Le Galantin Rouge 1999
Roquefeuille Grande Reserve 1998
***
Chevre de Banon
****
Crème Brûlée tilsmakt sitrontimian
RinQuinQuin á la Pêche
Muscat Blanc Moelleux 2001
*
Digestive
Absente 55

Les mer om produktene her:
w Henri Bardouin Pastis (41149) (Bakken Vin & Gourmet)
w Le Galantin Rosé 2001 (ikke på polet - ca kr. 130,-) (Bakken Vin & Gourmet)
w Le Galantin 2001 (40590) (Bakken Vin & Gourmet)
w Rinquinquin À La Pêche (41155) (Bakken Vin & Gourmet)
w Absente 55 (41150) (Bakken Vin & Gourmet)

Pirrende Absint (artikkel om Absente 55)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 2. oktober kl. 19.00
Pris: kroner 895,- inkl. mva
Sted: d'Artagnan Selskapslokaler
Øvre Slottsgt. 16, 0157 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
 
Avbestillingsfrist: 25.09.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 021002. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Dagens rett

Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar

Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette kan bli din nye favorittsalat
Dagens rett

Dette kan bli din nye favorittsalat

Lag ekstra stor porsjon av denne middagssalaten, for den smaker like godt senere på kvelden. Sjekk den raske oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her