2. oktober - Opplev Provence midt i Oslo

Nå tar Apéritif deg med til Provence i restauranten d'Artagnans selskapslokaler der kjøkkensjef Knut Brottveit og Pål Suarez har komponert en herlig meny som får følge av åtte deilige ting i glasset. En festmiddag der du både lærer om maten og om vinen so
Redaksjonen
22 August 2002 - 11:01

Straks Provence blir nevnt flyr tankene raskt avsted til sydfransk natur med romantiske enger, innsjøer og åpne landskap, selvsagt med befriende avslapning men også utrolig deilig mat i klassisk provençalsk stil med urter og saftige grønnsaker. For mange blir det av forskjellige årsaker bare med drømmene, men nå har du sjansen til å komme litt lenger.

Apéritif arrangerer i samarbeid med d'Artagnan en komplett aften bestående av mat, vin og annet godt drikke fra området Provence, der du også skal lære mye mer enn det som kommer frem i reisebrosjyrene.

Kanskje du etter denne kvelden endrer destinasjon for sommerens feriereise? Benytt denne sjansen til en forsommerlig og kjærkommen utflukt til de sørlige breddegrader.

Arrangementet er nå avholdt

Dette er kveldens meny og tilhørende viner:

MENY
*
Aperitiff
Pastis Henri Bardouin
*
Provençalske toaster i utvalg
Le Galantin Rosé 2001
Roquefeuille Rosé 2000
**
Grillet lammelår
med tårn av sydlandske grønnsaker
Le Galantin Rouge 1999
Roquefeuille Grande Reserve 1998
***
Chevre de Banon
****
Crème Brûlée tilsmakt sitrontimian
RinQuinQuin á la Pêche
Muscat Blanc Moelleux 2001
*
Digestive
Absente 55

Les mer om produktene her:
w Henri Bardouin Pastis (41149) (Bakken Vin & Gourmet)
w Le Galantin Rosé 2001 (ikke på polet - ca kr. 130,-) (Bakken Vin & Gourmet)
w Le Galantin 2001 (40590) (Bakken Vin & Gourmet)
w Rinquinquin À La Pêche (41155) (Bakken Vin & Gourmet)
w Absente 55 (41150) (Bakken Vin & Gourmet)

Pirrende Absint (artikkel om Absente 55)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 2. oktober kl. 19.00
Pris: kroner 895,- inkl. mva
Sted: d'Artagnan Selskapslokaler
Øvre Slottsgt. 16, 0157 Oslo.

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.
 
Avbestillingsfrist: 25.09.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 021002. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Spareribsene hurtigmarinerer du slik
Dagens rett

Spareribsene hurtigmarinerer du slik

Spareribs kan være på tallerkenen etter 20 minutter om du velger denne hurtigløsningen. fornøyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Japansk-peruansk fusion sprer seg
+

Japansk-peruansk fusion sprer seg

Det pikante søramerikanske fusionkjøkkenet nikkei blander peruanske råvarer med japansk knowhow. På Issei i København har den tidlige sushikokken Christian Paradisi kastet seg over sjangeren og setter opp filialer flere steder i verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin
+

Her finner du siste utgave av Apéritif magasin

Som vanlig er vi innom alt fra fjerne til nære himmelstrøk, fra det sterke til det svakere, med og uten bobler, men alltid med fokus på bærekraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif
+
Klubb

Her finner du alle de digitale utgavene av magasinet Aperitif

Siden magasinet Aperitif er en del av medlemskapet i Mat- og vinklubben, har vi samlet alle lenkene til de ulike utgavene nedenfor.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt
Dagens rett

Denne wokretten kan lages med eller uten kjøtt

Å woke maten byr på store valgmuligheter. Også om kjøtt skal være med blant ingrediensene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet
Dagens rett

Her er løsningen på helgens fiskemåltid: Helgrillet steinbitbilet

Å steke en stor fiskefilet som den av steinbit hel, er perfekt på grillen. Ekstra godt blir det med ratatouille til.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her