21. mai i Oslo - Enestående Brunello-smaking

Bli med og smak viner fra et av verdens mest ettertraktede vinområder.
Redaksjonen
29 April 2008 - 11:24

Nå kan du smake elegante Brunelloer og enkeltvinmarksviner fra en av Italias mest anerkjente vinprodusenter - Fattoria dei Barbi.

Unn deg selv en spesiell og smakfull opplevelse.

Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Kvalitet siden 1790
Familien Cinelli Colombini har siden 1352 drevet jordbruk i Toscana, og i 1790 overtok de Fattoria dei Barbi som raskt ble kjent som et vinhus som leverte tradisjonell og lagringsdyktig Brunello di Montalcino.

I dag er vinproduksjonen konsentrert rundt Montalcions klassiske drue, Brunello, som gir kraftfulle og aromatiske viner.
 
De lager også en rekke andre viner ved huset, som du selvfølgelig vil få muligheten til å smake denne kvelden.

Smak eldre årganger
Denne kvelden får vi besøk av Raffaella Guidi Federzoni fra Fattoria dei Barbi, som vil gi deg et innblikk i husets fascinerende historie mens vi smaker ikke mindre enn åtte flotte viner.

Du får anledningen til å smake deres Brusco di Barbi, som har en vinifikasjon som er unik for Fattoria dei Barbi, samt to årganger av deres elegante enkeltvinmark Vigna del Fiore helt tilbake til 1996.

Gå ikke glipp av denne spennende smakingen - meld deg på i dag.

Dette er vinene vi får smake:
• Bianco del Beato IGT Toscana 2007 (ikke tilgjengelig i Norge, pris ca. 120,-)
• Rosso di Montalcino 2006 (ikke tilgjengelig i Norge, pris ca. 170)
• Brunello Vigna del Fiore 2003 (ikke tilgjengelig i Norge pris ca. 400,-)
• Brunello Riserva 2001 (utgått årgang, 2003 kommer i mars 2009 og koster ca. 305,-)
• Brunello Vigna del Fiore 1996 (ikke tilgjengelig i Norge pris ca. 600,-)
 
è Meld deg på her (klikk)

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 21. mai 2008, kl. 18.00 - 20.00
Pris: kroner 395,- pr. person
Sted: Oslo Militære Samfund, Myntgaten 3, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 13.05.08 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 

Formen på glasset bestemmer treffpunktet i munnen, og påvirker således hvordan vinen lukter og smaker. For å kunne gi deg den optimale opplevelsen av vinene vi presenterer benytter Apéritif seg derfor av de beste vinglassene på markedet.
 
Les mer om glassene og hvilke av Riedels glass Apéritif benytter på vinsmakingene i Oslo: http://www.aperitif.no/index.db2?id=94336
 
Foto: Fattoria dei Barbi
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener
Ukens drink

Når du blander norske jordbær i en caipirinha, møtes det beste fra to verdener

Caipirinha er Brasils nasjonaldrink - og derfor velegnet for sommersesongen. Med norske jordbær blir smaken sublim.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe ekstra eksotisk ut av neste kyllingmiddag
Dagens rett

Gjør noe ekstra eksotisk ut av neste kyllingmiddag

Kyllingfilet penslet med chilimarinade gir det lyse kjøttet et ekstra kick. Prøv denne herlige oppskriften nå i helgen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her