23. september i Oslo - Lær om sushi, spis sushi og drikk herlig champagne

Det er på Intermezzo Sushi & Noodles du skal lære kunsten å parere den rene og delikate smaken av hver enkel sushibit med det mest optimale drikkefølge. Kjøkkensjef Benny Li, en av landets beste sushikokker, lager et utvalg sushi mens Ming Tak Sung, innehaver av Intermezzo, utdannet kokk og vinkelner, snakker om hvilke viner som matcher og hvorfor. Så spiser vi og så drikker vi hele ni deilige viner.

Dersom du elsker vin og samtidig har en hang til sushi - da har du sikkert erfart at disse to eksempler på livets gleder vanskelig lar seg kombinere. Umulig er det imidlertid ikke, og i løpet av denne kvelden får du selv oppleve hvilke viner som passer best.

Kjøkkensjef Benny Li lager et utvalg sushi hvor vi blant annet får smake spesialiteter som toro, hamachi og tamago (10+6 biter). Han har 20 års erfaring som sushikokk både fra Japan og Norge. Li vil også demonstrere hvordan sushi lages.

Ming Tak Sung snakker om:
w sushiens historie
w råvarenes betydning
w redskaper
w hva drikker du til sushi?
 

Arrangementet er nå avholdt

Selvsagt skal du selv også få mulighet til å oppleve en rekke ulike smakskombinasjoner. Følgende viner blir servert sammen med sushirettene:
Musserande fra Italia:

Champagne:

Riesling fra New Zealand:

Chablis:

Alsace:

Orvieto fra Italia:

Sauvignon Blanc fra Italia:

Apéritifs sushiguide

Les mer om sushi hos WineSpectator på nettet

Besøk Intermezzo på nettet

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 23. september kl. 19.00
Pris: kroner 495 inkl. mva
Sted: Intermezzo Sushi & Noodles, Underhaugsveien 2, 0354 Oslo

Ring Apéritif på 902 04 834 dersom du ikke finner frem.

Avbestillingsfrist: 17.09.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 230902 . Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen