25. oktober i Oslo - De beste vinene fra 27 vinhus

I oktober er det duket for en fabelaktig vinsmaking med en bredde du sjelden ser maken til i det du får muligheten til å smake mer enn 160 viner. Bli med du også da vel.
Redaksjonen
05 Oktober 2010 - 09:35

Hva er vel bedre enn å lære mer om vin gjennom dette unike arrangementet hvor du vil finne en bredde du sjelden ser maken til.
 
Denne dagen får vi celebert besøk fra hele 27 vinhus, og du har en unik mulighet til å møte menneskene bak noen av verdens flotteste viner i det du får smake viner fra områder som Champagne, Burgund, Toscana, Veneto og Rioja for å nevne noen.
 
Gå ikke glipp av denne supersmakingen
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)
 
Stor bredde
Her vil du finne legendariske viner med enorm karakter, side om side med mer hverdagsviner, fra flere av de mest klassiske vinområdene i verden. Du vil få muligheten til å smake mer enn 160 viner i løpet av arrangementet.
 
Du kan også møte produsentene selv og få svar på mange av de spørsmålene du måtte ha om deres viner og deres historie.
 
En oversikt over hvilke områder og produsenter som blir representert finner du nederst i denne artikkelen.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="vinhus">Les mer om hvem du får møte her (klikk)
 
Smakfullt og unikt arrangement
Denne kvelden vil representanter fra de enkelte vinhusene vise deg sine beste viner - du velger selv hvilke produsenter du ønsker å konsentrere deg om.
 
Arrangementet vil ta form av en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil besøke og hva du vil smake.
 
Ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig vinsmaking.
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk)
 
Kursavgiften dekker:
• Adgang for én person til arrangementet
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert
 
è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
 
Tid: 25. oktober 2010 kl. 18.00 - 21.00
Pris: kroner 250,- pr. person
 
Sted: Gamle Logen,
Grev Wedels plass 2
0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 17.10.10 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Disse vinhusene vil være representert denne kvelden:
 
Allegrini - Veneto
Bodega Renacer - Argentina
Bodegas Campillo - Rioja
Charles Joguet - Chinon
Château La Nerthe - Rhône
Domaine Laroche - Chablis, Sør-Afrika
Espelt - Spania
Familia Zuccardi - Argentina
Fattoria dei Barbi - Toscana
K.F Groebe - Rhin
La Castellana - Rueda
La Rioja Alta - Rioja
Meyer-Näkel - Ahr
Odfjell Vineyards - Chile
Ogier - Rhône
Pereira d'Oliveira - Madeira
Portugal Ramos - Portugal
Quinta Nova - Portugal
Raventos I Blanc - Cava
St.Urbans-Hof - Mosel
Tulbagh Mountain Vineyards - Sør-Afrika
Viña Leyda - Chile
Viña Salceda - Rioja
Vranken Pommery - Champagne
Williams & Humbert - Sherry
Zantho - Østerrike
 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på arrangementet her (klikk)
 

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her