28. april i Oslo - Spennende middag med legendarisk vinmaker

I slutten av april kan du unne deg en virkelig godbit i det vi inviterer til en enestående middag med vin og grappa fra et av Piemontes typiske familiedrevne vinhus.
Redaksjonen
22 April 2008 - 10:30

Vi inviterer til en helitaliensk kveld med den legendariske Mariuccia Borio fra vinhuset Cascina Castle't i Piemonte.
 
Denne kvelden presenterer hun sine beste viner og grappaer til en spesialkomponert fireretters meny satt opp av de kyndige kokkene på Restaurant Vitis Vinifera.
Bli med og opplev mat og vin i perfekt harmoni!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Legendariske viner
Det er særlig gjennom sine barberaer og sin moscato, at Mariuccia Borio har fått sitt velfortjente renommé.
 
Hun er en foregangskvinne i Piemonte med stor fokus på nyvinninger og forskning, samtidig som hun ivaretar husets lange historie.
 
Borio har fått god hjelp av sin vinmaker Giorgio, som også vil være tilstede på arrangementet.
 
Denne kvelden får du smake hele ti viner, deriblant to årganger av deres superbarbera Passum. Det blir også en skikkelig italiensk avslutning med kaffe og en elegant grappa.
 
Pass på å ikke gå glipp av dette unike arrangementet - meld deg på i dag!
 
Påmeldingslenken finner du nedenfor.

Meny
 
Cascina Castle't
Winemakers Dinner
-
Restaurant Vitis Vinifera
28. april 2008
 
Apéritif
Cascina Castle't Moscato d'Asti 2007
 
**
Skinnstekt torsk med sjøkreps- og fennikelpolenta, salviesjy
A Taj Chardonnay 2007
Vespa Barbera d'Asti DOC 2006
 
**
Villsvinfilet med honning- og limemarinerte rotgrønnsaker 
Litina Barbera d'Asti DOC 2004
Litina Barbera d'Asti DOC eldre årgang
 
***
Lammecarré med urtecrust, smørstekt østerssopp.
oliven- og lammesjy og potet- og trøffelaioli
Policalpo Monferrato Rosso 2004 DOC
Passum Barbera d'Asti DOC 2005
Passum Barbera d'Asti DOC eldre årgang
*****
Klassisk Tiramisu
Avié Moscato Passito DOC 2005
Avié Moscato Passito DOC eldre årgang
******
Kaffe
Cascina Castle't Grappa di Passum
*

Dette får du servert denne kvelden:
• A Taj Chardonnay DOC 2007, kr 119,90 (50705 - bestillingsutvalg fra mai 2008)
• Litina Barbera d'Asti Superiore 2000
• Passum Barbera d'Asti Superiore, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 230,-)
• Avié Moscato Passito DOC 2005 (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 180,-)
• Avié Moscato Passito DOC, eldre årgang (ikke tilgjengelig i Norge, ca pris kr 180,-)

è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
Tid: 28. april 2008 kl. 19.00 - ca 23.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Vitis Vinifera, Karenslyst Allé 12/14, 0278 Oslo.

Ring 93 06 98 73 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 21.04.08 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her