30. november i Oslo - Kokkekurs med en av Norges beste kokker

Det tegner for en utrolig kveld i det vi lager de herligste spesialiteter, både søte og salte, med en av Norges aller beste kokker - Espen Vesterdal Larsen.
Redaksjonen
07 November 2006 - 16:10

Nå har du muligheten til å lære mer om hvordan du skal imponere med dine konditorkunnskaper samt få et unikt innblikk i hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter.
Om ikke lenge er førjulstiden over oss, og sju slag kaker samt konfekt skal i hus. Bli med og lær å lage de flotteste desserter, sjokoladespesialiteter og konfekt sammen med en ekte sjokolade- og sukkerkunstner.

I tillegg til alt det søte får du også å lære mer om hvordan mangfoldet av sesongens beste råvarer kan forvandles til de deligste retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge!

Hva kan vel være bedre enn å lære mer om raffinementet rundt konfekt og sjokolade, samt de herlige delikatessene ved å gå på kurs på Gastronomisk Institutt?
 
Les mer om kveldens FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="EVL">fremragende foredragsholder her.
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="EVL"> 
FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="EVL">è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk) Kurset er nå gjennomført.
 
Kulinarisk høyborg
Gastronomisk Institutt er landets fremste mat- og vinfaglige kompetansesenter med filialer i både Stavanger og Oslo. Dagens virksomhet spenner vidt - fra utvikling av nye retter og produkter, til formidling, undervisning, representasjon og offentlige oppdrag.
 
Med manageroppdrag for-, og to kokker på, det Norske Kokkelandslaget, spiller Gastronomisk Institutt en utrolig viktig rolle i den kulinariske verden her til lands.

Alle kursdeltagere får utdelt oppskriftshefter.

è Meld deg på her (klikk)
Kurset er nå gjennomført.

Tid: 30. november 2006, kl. 17.00 - 23:00
Pris: kroner 1.500 inkl. mva
Sted: Gastronomisk Institutt,
Økern Torgvei 30, 0580 Oslo.

OBS: Kun 17 plasser.

Ring Apéritif på 930 69 873 eller GI på 22 72 18 40 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 021106. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering. Melder du deg av etter avbestillingsfristen 29.10.06 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.
 

Norges beste kokker
Espen Vesterdal Larsen er, i tillegg til sin stilling som konsulent ved Gastronomisk Institutt, fast dessert- og sjokoladeansvarlig på det norske kokkelandslaget.

Han begynte sin karriere som kokk innen det salte, med lærlingeplass på Fossheim hos Arne Brimi. Etter et møte med Lars Lian fant han raskt ut at det var dessertene og sukkeret som interesserte ham mest. Han tok derfor konditorutdannelse på Erichsens konditori i Trondheim etter avlagt fagprøve som kokk.

I 1997 ble hardt arbeid belønnet med førsteplass i NM for konditorkunst, og hans senere deltakelse på kokkelandslaget har videre finslepet hans ekspertise innen det søte.
 
(klikk på bildet over for å se PDF-presentasjon av Espen Vesterdal Larsen)
 
Denne kvelden er det nettopp det søte som står i høysetet, der den beste sjokolade blir til delikat konfekt og deilige desserter. I tillegg lager vi også en herlig tre-retters meny.

Lær deg kunsten av en av landets aller beste konditorer og forbløff din kjære eller familien denne julen med dine kreasjoner.

è FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding">Meld deg på her (klikk) Kurset er nå gjennomført.
 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vart opp med enchilada med kylling - bruk gjerne rester
Dagens rett

Vart opp med enchilada med kylling - bruk gjerne rester

Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her