8. februar 2011 i Oslo - Stor cognacsmaking med Bergier og Bølgen

Bli med på en enestående smaking av hele 11 cognacer, hvorav den eldste er en prisbelønt cognac som er hele 70 år gammel.

Langs bankene til den 380 kilometer lange elven Charente i sørvest Frankrike, ligger vinmarkene som gir råstoffet til et av verdens mest berømte brennevin, cognac.
 
Nå kan du lære mer om området, om hvordan cognac lages og smake ikke mindre enn 11 elegante og prisbelønte cognacer sammen med en av Norges fremste eksperter på cognac, og kjellermesteren ved et av Norges mest populære cognachus.
 
Gå ikke glipp av denne spennende smakingen
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Spennende nyskapninger
De senere årene har Cognac sett en bølge av nytenkning og innovasjon innen hva slags type cognacer som blir fremstilt. Ikke minst gjelder det fokuset man har hatt på såvel cognac brut (ikke tilsatt farge eller smak), som enkeltvinmarkscognacer.
 
Denne kvelden får du lære mer om de de forskjellige stilene og selv smake forskjell på dem i det vi får besøk fra et av de mest populære cognachusene i Norge - Bache-Gabrielsen.
 
100 år med tradisjoner
Det er ingen ringere enn kjellermester ved Bache-Gabrielsen, Jean Philippe Bergier, som sammen med vår egen Toralf Bølgen, besøker oss denne kvelden.
 
De lærer deg mer om området Cognac, samt den fascinerende historien om det en gang lille cognachuset i Frankrike og hvordan de lager denne umåtelig populære drikken.

I 2005 kunne huset feire sine 100 år som cognacprodusent, og de siste årene har en rekke nye cognacer funnet veien til norske vinmonopolhyller fra dette spennende huset.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
11 cognacer og én spesialitet på én kveld
At nordmenn elsker cognac er ingen overdrivelse, og denne kvelden får du smake ikke mindre enn 11 cognacer samt én spesialitet fra Charente.
 
Her får du selv smake en helt spesiell årgangscognac fra 1973, såkalte tørre cognacer (brut), og ikke minst Bølgen og Bergier sitt samarbeidsprosjekt rundt tre helt spesielle cognacer.
 
Du får også smake den tradisjonsrike Pineau de Charentes og vi avslutter kvelden med en riktig godbit av en cognac med en gjennomsnittsalder på godt over 70 år - Bache-Gabrielsen Hors d'Age.
 
Bache-Gabrielsen mottok i 2010 internasjonal anerkjennelse i det de mottok prisen "Cognac Master 2010" fra magasinet The Spirits Business for sin Hors d'Age.

Foredraget vil bli holdt på norsk og engelsk.

Ta med deg dine gode kolleger og venner på en u forglemmelig smaking!
 
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="paamelding"> Meld deg på her
 
Dette er hva du får smake denne kvelden:
 

 
 

è Meld deg på her (klikk)
 
Arrangementet er nå avholdt
 
 
Tid: Tirsdag 8. februar 2011 kl. 19.00 - 21.30
Pris: kroner 445,- pr. person
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
 
Avbestillingsfrist: 30.01.11 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail .
 

Kommende kurs

Til toppen