Apéritif inviterer til spennende smaking

Castello Banfi inntar hovedstaden 29. november. Du er invitert til smaking av hele 11 viner fra denne italienske topprodusenten presentert av Rodrigo Redmont og vinmakeren selv Rudi Buratti. Dette blir garantert en aften med mange spennende inntrykk. Alt får du oppleve for 295 kroner. Meld deg på her:

OBS! Dette arrangementet er nå fullbooket, men du kan fortsatt registrere deg, og vi setter deg opp på venteliste. Du vil da bli kontaktet dersom du får plass.

Og vi sier det først som sist; -denne smakingen egner seg like godt for deg som vet "alt" om vin -og for deg som gjerne vil vite mer...så her er det bare å dukke opp, selv om du skulle være av den oppfatning at dine kunnskaper ikke helt strekker til. Vi er sikre på at vi alle vet mye mer etter denne kvelden.

Castello Banfi har et enestående program gående der de forsker i Sangiovesekloner for å kunne tilby best mulig vin.
Vi er meget privilegierte når vi denne kvelden får muligheten til å smake ikke mindre enn 4 forskjellige kloninger av Sangiovesedruen. Smakingen vil foregå i samarbeid med vinimportøren Engelstad AS.

I tillegg til foredragsholder Rodrigo Redmont kommer også vinemakeren Rudi Buratti .
 
Én av kveldens høydepunkter, Summus 1997 fra Castello Banfi, har nylig fått utmerkelsen 3 glass (Tre Bicchieri) i Gambero Rosso''s Vini d''Italia 2001. Dette er Italias mest anerkjente bok for vinanmeldelser. Den går også under navnet The Slow Food Wine Guide da det er the Slow Food Association som utgir denne boka. Banfi har i dag 10 produkter med Tre Bicchieri og har således et godt fotfeste i den beste kategorien. Summus er den aller første såkalte super-toscaner som er tildelt denne utmerkelsen.

Smakingen avholdes den 29. november kl. 19.30 i Store festsal, Oslo Militære Samfund, Myntgt. 3, 0151 Oslo.

Pris pr. person kr: 295,- betales inn på bankkontonr. 7023 05 45705 til Aperitif Nett AS, Furuveien 39 c, 0678 Oslo.
 
Begrenset antall plasser.

Aldersgrense 18 år.

Klikk her for påmelding.

Dato: 29. november 2000
Klokkeslett: 19:30
Sted: Oslo Militære Samfund

Totalt 11 viner skal smakes:

-Col-di-Sasso 1998
-Centine 1998
-Rosso di Montalcino 1998
-Summus 1997
-Brunello di Montalcino 1995
-Poggio all''Oro 1993
-Poggio all''Oro 1995
-4 forskjellige kloner

Kommende kurs

Til toppen