Åpner neste år – direktøren på plass

Rica Park Hotel åpner i mai neste år, men Sølvi Solmunde er klar i sjefsstolen.

Sølvi Solmunde skal lede Rica Park Hotel som åpner i Bergen i mai 2014. Hun har erfaring fra sjefsstillinger ved en rekke hoteller på Vestlandet.

Solmunde kommer fra stillingen som hotelldirektør ved Clarion Hotel Bergen Airport, og har tidligere hatt samme stilling ved Thon Hotel Bergen Airport og ved Radisson SAS og Park Inn i Haugesund, heter det i en pressemelding.

LES OGSÅ: Ny direktør klar ved Støtvig

Hun har for øvrig lang erfaring med salg og salgsledelse, blant annet som salgs- og markedssjef i Bennett BTI Bergen og salgsdirektør ved Radisson SAS Hotels i Bergen. Solmunde har også erfaring fra diverse stillinger innen F&B ved Radisson SAS Royal Hotel i Bergen. Hun er utdannet innen markedsføring, business finance og coaching ved BI.

LES OGSÅ: Ny sjef på Grand Hotel

Forsiden akkurat nå

Slik ble Barcelona et ølmekka

Når noe først får grep i Barcelona, så skjer det raskt. Øl er på kort tid blitt en av de hotteste trendene i verdensbyen. De nye bryggeriene innenfor bygrensene vender derfor blikket hjemover etter å ha gjort seg bemerket utenlands. Les hele saken

Herfra kommer det steinbra viner

Frankens gammelmodige flaskevalg til tross, er innholdet i de beste flaskene med silvaner og riesling noe av det fremste som produseres i Tyskland. Og de historiske “Steinweine” er fortsatt blant regionens beste. Les hele saken

Til toppen