Direktør på plass på Støtvig

Direktør på plass på Støtvig

Nye Støtvig Hotel åpner neste vinter. Direktør Laila Aarstrand er akkurat kommet på plass.

Gamle Støtvig Hotel var en institusjon i Larkollen i over 100 år. Over fotavtrykket etter det gamle hotellet er et nytt Støtvig Hotel i ferd med å reise seg. Det nye hotellet åpner i november, men nå er direktøren på plass. Det er Laila Aarstrand, som kommer fra stillingen som salgsdirektør i Nordic Choice Hotels for Quality Resort.

Aarstrand har tidligere 14 års erfaring fra Vingreiser/Thomas Cook, og var med på å selge inn Farris Bad i forkant av åpningen i 2009, heter det i en pressemelding fra eieren av Støtvig Hotel, Fische ASA.

Fische ASA eies av familien Fische. Selskapet ble etablert i 1931, og er i dag engasjert i eiendomsutvilkling og i nye Støtvig Hotel. Selskapets hovedkontor ligger i Trondheim.

Støtvig Hotel får 91 rom og konferansefasiliteter til nærmere 500 deltakere. Det blir også opplevelsestilbud som kinosal, kokketeater, bowlinghall, velværeavdeling med innendørs – og utendørs bassenger. I tillegg skal både badestranden og marinaen i Støtvigbukta utvides og moderniseres, heter det i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Stordalen åpnet The Thief

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen