Årets Beaujolais Nouveau

Nedenfor finner du en fullstendig oversikt over hvilke utgaver av Beaujolais Nouveau 2002 som er tilgjengelige på polet.
Redaksjonen
21 November 2002 - 12:52

Tilgjengeligheten er imidlertid svært varierende, da det er opp til det enkelte utsalgssted å bestille inn det de ønsker av merker. Apéritif anbefaler deg derfor å kontakte ditt lokale utsalg. De kan også sjekke hvilke andre pol i nærheten som eventuelt kan ha på lager den varen du er på jakt etter. I år kan det se ut som om Trénel er en produsent de fleste pol har bestilt inn.

Beaujolais Nouveau 2002

Ch. du Chatelard
41550 Baronne du Chatelard Beaujolais Nouveau 2002, kr 109,10

Cave de Vignerons
41556 Beaujolais Nouveau 2002, kr 120,60
41557 Beaujolais Nouveau Cuvée Tradition 2002, kr 134,60

Pardon & Fils
41553 Beaujolais Nouveau 2002, kr 97,00
41554 Beaujolais-Villages Nouveau 2002, kr 99,60

Calvet
41562 Beaujolais Nouveau 2002, kr 105,00

Ch. de Chenas
41555 Beaujolais-Villages Nouveau 2002, kr 99,10

Georges Duboeuf
46178 Beaujolais Nouveau 2002, kr 84,00
46179 Beaujolais-Villages Nouveau 2002, kr 89,50

Pierre Ferraud
46181 Beaujolais Nouveau 2002, kr 96,70
46180 Beaujolais-Villages Nouveau 2002, kr 99,70

Maison Thorin
41561 Beaujolais Nouveau 2002, kr 99,90
41560 Beaujolais-Villages Nouveau 2002, kr 104,60

Chantovent
46176 Beaujolais Nouveau 2002, kr 98,70

Dom. S.E. Michaud Selection
46173 Michaud Beaujolais Nouveau 2002, kr 90,60

Grange-Ménard
41558 Beaujolais Nouveau 2002, kr 94,10
41559 Cuvée Nature Beaujolais Nouveau 2002, kr 98,50

Group. des Prod. de L'Arbresle
46177 Bistrot La Martinere Beaujolais Nouveau 2002, kr 97,80
46175 Fruits Fleurs Beaujolais Nouveau 2002, kr 99,10
46174 La Martiniere Lady Bird Beaujolais Nouveau 2002, kr 104,90

Trénel Fils
41551 Beaujolais Nouveau 2002, kr 95,00
41552 Beaujolais-Villages Nouveau 2002, kr 99,00

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico
Ukens kake

Det er lett å forstå hvorfor denne kremkaken er så populær i Mexico

Etter at den er stekt dynkes den med tre typer melk, kremfløte og to typer kondensert melk. Vi nøyer oss med en , den usøtede Viking-melka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas
+

Kopperkjele må til for å lage ekte carnitas

Svinekjøtt stekt i smult i kopperkjele er utgangspunktet for en av Mexicos mest populære retter, carnitas, som også er kåret til verdens sjette beste gatemat. Det vanligste er å spise dem som tacos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her