Formatet er deilig stort, med fotos som okkuperer det helt ut. Rettene er spennende og annerledes hvor en rekke nye ingredienser og kombinasjoner av slike tas i bruk. Smaksrike fiskeretter dominerer boken, men også de kjøttbaserte innebærer nytenkning. Stavangerrestauranten NBs kjøkkensjef Stig Juelsen er hovedmann bak innholdet i kokeboken, men han har også invitert sine kokkevenner i Frokostklubben til å bidra, samt den lokale fiskehandleren. Boken er utgitt av Hans Petter Uleberg på eget forlag med støtte av Arne Joachimsen som eier NB Sørensen. Selges gjennom bokhandel til kr 398 ISBN 829947840-5. 08.11.98
Årets lekreste
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Artikler detail - section 11 Dagens rett
Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
To deilige brunelloer på et pol nær deg
I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
NHO har undersøkt hvor ofte folk spiser på restaurant
Restaurantbransjen har merket det at gjestene kniper igjen, og her er fasiten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.
Les hele saken