Årets nye vinkelnere

30 vinkelnere kan vi gratulere med bestått eksamen fra Gastronomisk Institutts halvårige intensive vinkelnerkurs. Beste elev totalt sett ble Robert Lie fra Statholdergården, Oslo som kan glede seg over en tur til Italia (Piemonte og Toscana) med Best Buys
Aase E. Jacobsen
08 August 2002 - 18:19

Frank Røstgård, Einar Engelstad, Oslo       
Stig Neverdal, Aker Restauranter, Oslo
Marika Salomaki, Aker Restauranter, Oslo
Anne Eliasson, Brand Partners, Oslo       
Werner Nymo, ORO, Oslo 
Bendik Kristiansen, ORO, Oslo  
Anita Hem, Baltazar, Oslo  
Olina Oladottur, Baltazar, Oslo
Thomas Skårvik, Stavanger        
Tone Treffen, Oslo  
Einar S. Gurholt Pedersen, Tuddal Høyfjellshotell, Tuddal 
Svein Lindin, Ekjord, Oslo 
Trond Klette, Cartellet, Oslo 
Morten Wolland,  SAS, Oslo 
Camilla Inni Holm Wembstad  
Carola Ivarsson, Chr. IV, Oslo  
Lena Meling, Madserud, Oslo 
Heidi Ottesen Solberg, Aass Bryggeri, Drammen 
May Britt Stange, Haugesund 
Ann Mari Wang-Johannessen, Oslo Militære Samfund 
Vegard Furulund, Huset, Longyearbyen
Pontus Dahlstrøm, Bagatelle, Oslo
Aase Jeanett Friesl, Between two friends, Lillestrøm  
Robert Lie, Statholdergaarden, Oslo  
Americo Santos, Lemko, Oslo 
Annika Bergstrand, Feinschmecker spisested, Oslo 
Jan Ole Johannessen, Rica Forum Hotel, Stavanger  
Ken Petter Kristiansen, Cafe Italia, Stavanger 
Tone Weum, Cafe Italia, Stavanger 
Knut- Olav Lunde, Klækken Hotell, Hønefoss

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Michelin-guiden: Stjernedryss i Bergen

Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri
Ukens kake

Prøv deg på en napoleonskake med en ekstra god vri

Det er rett og slett snakk om å legge til litt eplemos og kirsebærsyltetøy for å gi kaken litt ekstra syrlighet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om vin: Introduksjonskurs
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om vin: Introduksjonskurs

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her