Årets største party (venteliste)

Vinsmaking, god mat, showteater, DJ og mye mer - bli med på en utrolig opplevelse.
Redaksjonen
04 Mai 2007 - 13:01

Fredag den 1. juni er du hjertelig velkommen til Wallmans Salonger i Oslo til en kveld helt utenom det vanlige!
 
Det er duket for en helaften full av inntrykk og herlige smaker.
 
Vi byr deg på en fabelaktig vinsmaking av de deiligste viner fra en av Australias fremste produsenter - Hardy's.
 
TIl de herlige vinene serverer vi de mest fristende retter, fargesprakende shownummer, og lover en skikkelig feststemning på kvelden i det DJ'en spiller utover de sene nattetimer.

Påmeldingslenken finner du nedenfor.
 
Spesielt arrangement til spesiell pris
Dette er en perfekt anledning til å ta med deg venner, gode kolleger og kjente til en feiring av de første sommerdagene - alt til den utrolige prisen av 270 kroner!
 
Bli med denne fredagen og møt representanter fra dette spennende vinhuset, oppdag nye delikate viner fra Hardys som aldri tidligere har vært i Norge og opplev selv hvorfor dette nettopp er "Best wine under the sun".
Les mer om FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Bolgen">Hardy Wine Company her.
 
Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige kvelden - meld deg på i dag!
 
Dette er vinene du får smake denne kvelden:

 
Arrangementet er nå fulltegnet, men du kan sette deg på venteliste ved å klikke på lenken over. Vi vil da ta kontakt med deg så snart vi får ledige plasser.
 
Tid: Fredag 1. juni 2007 kl. 18.00 - ca 01.30
Pris: kroner 270 inkl. mva
Sted: Wallmans Salonger, Mølleparken 6, 0453 Oslo.

Ring Apéritif på 930 69 873 dersom du ikke finner frem.

Påmeldingen er bindende.
 
Dersom du melder deg på seminaret, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, forbeholder vi oss retten til å etterfakturere seminaravgiften.
 
Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 70230545705, Apéritif AS, Furuveien 39c, 0678 Oslo. Merk innbetalingen med 010607. Dersom du melder deg på eller betaler senere enn fem dager før arrangementet må du huske å ta med kvittering.
 
Melder du deg av etter avbestillingsfristen 28.05.07 kl. 23:59 refunderer vi ikke deltakeravgiften.
NB! Innbetalinger uten forutgående registrering/påmelding kan dessverre ikke påregnes som gyldig påmelding.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail.

Kvalitet i generasjoner
I over 150 år har fem generasjoner av Hardy-familien dyrket noen av Australias mest kjente og populære viner.
 
Et fokus på kvalitet, smak og særegenhet var alltid ambisjonen hos Thomas Hardy som i 1853 grunnla Hardy Wine Company.
 
40 år senere hadde firmaet vokst til å bli det største i Australia og er i dag også blant de største vinhusene i Australia.
 
Tradisjonsrik og nyvinnende betegner Hardy godt, for i deres streven etter stadige høyere kvalitet på sine viner har de alltid søkt nye veier.
 
Store vinmarker
Mye av druebehovet dekkes gjennom egne vinmarker.
 
Familien eier i dag over 2 500 ha vinmarker som befinner seg i noen av Australias ledende vinområder, slik som Padthaway, Coonawarra, Barosso Valley, Clare Valley, Margaret River og New South Wales.
 
Viner for enhver anledning
Hardys produserer en rekke viner, og her vil du kunne finne vin som passer nettopp deg.
 
Med så mange viner i sortimentet har Hardys delt de inn i flere merker. I Norge finner du merkene Nottage Hill, VR, Stamp, Bin og Hardys Crest.
 
I tillegg har de viner under navn som; Thomas Hardy, Eileen Hardy (en av matriarkene innen Australias vinmaking), Oomoo (et av de første merkene til Thomas Hardy), Tintara og Voyage.
 
Kvalitet og pris
Hardys viner er kjent for sin høye kvalitet i forhold til pris. Hardys portefølje inneholder både hvite og røde viner, men har også et godt rykte for sine sterkviner og dessertviner.
 
I de senere årene har Hardys også vokst til å bli en av Australias fremste produsenter av musserende viner.
Påmeldingslenken finner du ovenfor.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik velger du drikke til juledesserten
Julemat
Drikke til juledesserten

Slik velger du drikke til juledesserten

Vi tøyser ikke med de søte juletradisjonene, derfor blir det også veldig klassisk i glasset.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her