Argentinsk knallkjøp x 2

Det eneste denne vinen har til felles med sine argentinske prisfrender er prisen.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

For Bodegas Weinerts bidrag under hundrelappen, Weinert Pedro del Castillo Malbec 2008 (58875) , er verken søtladen eller kommersiell i stilen som de fleste andre billige argentinere. Derimot er den en rimeligere og yngre versjon av bodegaens karakteristiske og ikke minst klassiske viner hvor særlig Carrascal 2009 (32404) peker seg ut som det aller beste kjøpet.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

God januarvin
I motsetning til Carrascal har billigversjonen ikke vært i kontakt med eik, men kjennetegnes av en litt rustikk, jordsmonnspreget karakter, for så vidt ganske typisk for Weinerts viner. En karakter som friskes opp av fin syre og fine modne skogsbærtoner. Friskheten holder seg gjennom hele smakskurven og den sitter godt. En god januarvin til alt fra pasta til svin.
 

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 
 

Weinert Pedro del Castillo Malbec 2009

Produsent:
Bodegas y Cavas de Weinert
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
0.750l
Land:
Argentina
Område:
Mendoza
Pris:
109,90 kr
Varenummer:
5887501
83 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin på mobilen - som MMS, SMS og WAP

Ukens vin på MMS: Send UKENS til 2004 , og du mottar Ukens vin - med bilde og fyldig tekst - én uke før publisering. Les mer her (klikk)

Ukens vin på SMS: Send VARSLE UKENSVIN til 1986 , og du mottar Ukens vin som kortfattet tekstmelding til din mobiltelefon hver uke. Les mer her (klikk)

Ukens vin på WAP: Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen