Det du kanskje ikke vet er at denne retten er oppkalt etter den norske polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm, som med sin matlaging holdt de mer kjente polarheltene friske og sunne på flere ekspedisjoner. Selv om han var norsk er retten mest kjent i Sverige.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Biff Lindstrøm
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
ts
0.25
ts
1
stk
1
dl
2
ss
2
ss
1
ss
Fremgangsmåte
Bland kjøttdeigen med salt og pepper og rør inn melk og egg som er sammenpisket. Rør poteter, løk, rødbeter og agurker inn i deigen, sammen med kapers.
Formes til 8 litt høye biffer. Brun smør i en stekepanne og stek biffene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
Serveres ofte med stekte poteter, speilegg og syltede rødbeter.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Morten Brun
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)