Dagens rett

Biff Lindstrøm

Dette er en skikkelig klassiker, og alle har et forhold til nettopp denne enkle men deilige retten.

Det du kanskje ikke vet er at denne retten er oppkalt etter den norske polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm, som med sin matlaging holdt de mer kjente polarheltene friske og sunne på flere ekspedisjoner. Selv om han var norsk er retten mest kjent i Sverige.
 
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Biff Lindstrøm

Fremgangsmåte

Bland kjøttdeigen med salt og pepper og rør inn melk og egg som er sammenpisket. Rør poteter, løk, rødbeter og agurker inn i deigen, sammen med kapers.

Formes til 8 litt høye biffer. Brun smør i en stekepanne og stek biffene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.

Serveres ofte med stekte poteter, speilegg og syltede rødbeter.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen