Dagens rett

Biffpizza med hvitløk- og urtesaus

Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Biffpizza med hvitløk- og urtesaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

1 porsjon pizzadeig eller 2 poser pizzabunn

400-600 g biffstrimler
1 paprika i strimler
1 ss olje
Salt og pepper
2 tomater i skiver
4 ss pesto
1 glass tomatsaus
200 g ost, revet mager
150 g gorgonzola i biter
1 neve ruccula
 
Pizzadressing:
1 beger lettrømme
4 ss hakkede urter (basilikum, timian, oregano)
3 hvitløkfedd, presset

Fremgangsmåte

Lag din egen pizzadeig og kjevle ut til fire like bunner.

Stek kjøtt og paprika i olje. Smak til med salt og pepper.

Ha tomatsaus på pizzabunnene med tomatskiver, kjøtt og paprika oppå. Ha over pesto og begge ostene.

Stek pizzaene i ovn på 250 grader i 15-20 min. Ha ruccula på rett før servering.

Bland rømme med urter og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

Prøv å ha scampi på pizzaene sammen med biffkjøtt, spennende kombinasjon.

Les mer om pesto her

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pizzadeig - grunnoppskrift

Antall porsjoner

1 stor eller 4 små pizzaer

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 ts

Fremgangsmåte

Løs gjæren opp i lunket vann, tilsett olivenolje og salt. Ha i hvetemelet, litt om gangen. Deigen skal være ganske løs i konsistensen.
 
Rør med en tresleiv til deigen fester seg rundt skaftet. Skrap deigen av med en kniv opp i bollen og dryss mel på. La deigen heve i 20 minutter.

Hvelv deigen ut på melstrødd bakebord, kna inn mel slik at den blir smidig og god å kjevle.

Trykk deigen ut med fingrene eller kjevl den tynt og legg den på en smurt stekeplate, enten i ett stort stykke eller i fire små porsjonsstykker. Deigen skal ikke være mer enn 2-3 millimeter tykk!
 
Prikk deigen med en gaffel og forstek bunnen i ovnen på 250 grader på øverste rille i ca. 3 minutter.

Oppskrifter på pizza

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen