Reinskav på pizzaen oppleves både eksotisk og skaper stor steming
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Reinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenIntet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenPizza er kosematen fremfor noen. Når noe er så positivt ladet allerede og ikke minst med grunnsmakene på plass, kan du fint gjøre den vegetarisk.
Les hele sakenDet vil si du lager den fra en ferdig bunn som i dette tilfellet er noe så enkelt som en pakke tortilla.
Les hele sakenPizza på en mandag er ingen umulighet. Spesielt ikke når den lages på det vis vi i dag gir deg oppskriften til. Da slipper du nemlig også å tenke på at pizzabunn skal tilberedes. For her bruker du hel- eller halvstekt bagett.
Les hele sakenCalzone betyr bukse på italiensk. Hvorfor denne napolitanske retten har fått dette navnet er det ingen som riktig vet. En ting er i hvert fall sikkert: Det smaker knallgodt.
Les hele sakenNår pizza og pannekake kommer i én og samme rett, må det bli suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenFølger du denne oppskriften, behøver du ikke mye kjøtt - om noe - for å lage en virkelig god pizza.
Les hele sakenHar du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
Les hele sakenPizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.
Les hele sakenIngenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Se de gode oppskriftene her.
Les hele sakenFredag og pizza er en uslåelig kombinasjon. I denne oppskriften får du bruk for rester fra tidligere middager. Så da er du snart i mål.
Les hele sakenBruker du brokkoli i pizzabunnen, får du dessuten i deg ekstra mye gode grønnsaker og dermed bedre samvittighet.
Les hele sakenPizzaen heter melanzane parmigiana, og er en spinn på den klassiske retten parmigiana - om enn i form av en napolitansk pizza.
Les hele sakenDen høye temperaturen gjør at du oppnår pizzaperfeksjon i bakhagen - akkurat slik som på restaurant.
Les hele sakenEn velsmakende pizza trenger hverken tomatsaus eller kjøtt. Hemmeligheten bak en god pizza er nemlig tilbakeholdenhet.
Les hele sakenVi kan love at den faller i smak, og om det blir rester, smaker de like godt i morgen.
Les hele sakenLa deg ikke avskrekk av at det er sardiner på toppen. De kan selvsagt byttes ut med noe annet som bidrar med umamismak. Som spekepølse eller hva med tørket tang?
Les hele sakenPizza og taco i en og samme rett. Du skjønner tegningen. Her blir det kamp til siste smule. Enkelt, raskt og utrolig godt.
Les hele sakenLær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenSmaken av pizza har en egen evne til å trøste, og denne vrien er ekstra hendig om middagen skal inntas utendørs - eller i sofaen.
Les hele sakenPizzaen gir liv til røkelaksen og den gir i sin tur god røykkarakter til pizzaen. Vinn-vinn med andre ord.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenMed denne pizzaoppskriften blir du også en potensiell superkokk. I hvert fall om du legger til din egen vri. Den er nemlig lett å variere.
Les hele sakenI dag bruker vi restene av helgens store grillfest og serverer en smakfull og annerledes pizzaoppskrift.
Les hele sakenI dag skal du følge pizzamesternes oppskrift. De har dessuten gjort det ekstra enkelt for deg. Det kommer mange til å bli glade for.
Les hele sakenVi har gjort et dypdykk i kokeboken og funnet en rekke velsmakende oppskrifter på pizza.
Les hele sakenDet er så mange gode smaker i hvert tygg at du blir umiddelbart hekta.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele saken90 testede røde burgundere i 2022-årgang gir et godt om enn noe ujevnt bilde av denne årgangen som har priser som ikke har økt noe siden den enda mer ujevne 2021-årgangen.
60 hvite burgundere i spesialutvalget og spesialbestilling i årgang 2022 som er en årgang for dem som liker rike og kjøttfulle sødmefylte chardonnay-viner.
Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Det er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele sakenLørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak.
Les hele sakenVi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenJa, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele sakenSom denne oppskriften som gir mye god smak på bare en halvtime.
Les hele sakenDrinken Manhattan ble selve symbolet på tv-serien Sex and the City. Med skotsk whisky får den en litt annen karakter. Men den gode varmende effekten har den i behold.
Les hele saken