Det er slik du selv skal lage biffpizza med hvitløk- og urtesaus
Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Pizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
Les hele sakenEn uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenIntet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenPizza er kosematen fremfor noen. Når noe er så positivt ladet allerede og ikke minst med grunnsmakene på plass, kan du fint gjøre den vegetarisk.
Les hele sakenDet vil si du lager den fra en ferdig bunn som i dette tilfellet er noe så enkelt som en pakke tortilla.
Les hele sakenPizza på en mandag er ingen umulighet. Spesielt ikke når den lages på det vis vi i dag gir deg oppskriften til. Da slipper du nemlig også å tenke på at pizzabunn skal tilberedes. For her bruker du hel- eller halvstekt bagett.
Les hele sakenCalzone betyr bukse på italiensk. Hvorfor denne napolitanske retten har fått dette navnet er det ingen som riktig vet. En ting er i hvert fall sikkert: Det smaker knallgodt.
Les hele sakenNår pizza og pannekake kommer i én og samme rett, må det bli suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenFølger du denne oppskriften, behøver du ikke mye kjøtt - om noe - for å lage en virkelig god pizza.
Les hele sakenHar du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
Les hele sakenPizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.
Les hele sakenIngenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Se de gode oppskriftene her.
Les hele sakenFredag og pizza er en uslåelig kombinasjon. I denne oppskriften får du bruk for rester fra tidligere middager. Så da er du snart i mål.
Les hele sakenBruker du brokkoli i pizzabunnen, får du dessuten i deg ekstra mye gode grønnsaker og dermed bedre samvittighet.
Les hele sakenPizzaen heter melanzane parmigiana, og er en spinn på den klassiske retten parmigiana - om enn i form av en napolitansk pizza.
Les hele sakenDen høye temperaturen gjør at du oppnår pizzaperfeksjon i bakhagen - akkurat slik som på restaurant.
Les hele sakenEn velsmakende pizza trenger hverken tomatsaus eller kjøtt. Hemmeligheten bak en god pizza er nemlig tilbakeholdenhet.
Les hele sakenVi kan love at den faller i smak, og om det blir rester, smaker de like godt i morgen.
Les hele sakenLa deg ikke avskrekk av at det er sardiner på toppen. De kan selvsagt byttes ut med noe annet som bidrar med umamismak. Som spekepølse eller hva med tørket tang?
Les hele sakenPizza og taco i en og samme rett. Du skjønner tegningen. Her blir det kamp til siste smule. Enkelt, raskt og utrolig godt.
Les hele sakenLær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenSmaken av pizza har en egen evne til å trøste, og denne vrien er ekstra hendig om middagen skal inntas utendørs - eller i sofaen.
Les hele sakenPizzaen gir liv til røkelaksen og den gir i sin tur god røykkarakter til pizzaen. Vinn-vinn med andre ord.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenMed denne pizzaoppskriften blir du også en potensiell superkokk. I hvert fall om du legger til din egen vri. Den er nemlig lett å variere.
Les hele sakenI dag bruker vi restene av helgens store grillfest og serverer en smakfull og annerledes pizzaoppskrift.
Les hele sakenI dag skal du følge pizzamesternes oppskrift. De har dessuten gjort det ekstra enkelt for deg. Det kommer mange til å bli glade for.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken