Selv en hurtigpizza som denne smaker perfekt
Har du liten tid til middagslaging, behøver det ikke bety mindre smak. Bare prøv denne oppskriften på pizza med crème fraîche og bacon.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du liten tid til middagslaging, behøver det ikke bety mindre smak. Bare prøv denne oppskriften på pizza med crème fraîche og bacon.
Les hele sakenOm du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.
Les hele sakenPå en pizza med spekeskinke kan du benytte norsk, italiensk eller spansk skinke. Den bør imidlertid ikke være for salt, så smak på den først.
Les hele sakenPizza er populært, og hjemmelaget pizza er det aller beste.
Les hele sakenEn uvanlig, men ikke desto mindre vellykket kombinasjon er denne pizzaen med både fisk, grønnsaker, pesto og hjemmelaget gressløkolje.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenIntet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.
Les hele sakenPizza er kosematen fremfor noen. Når noe er så positivt ladet allerede og ikke minst med grunnsmakene på plass, kan du fint gjøre den vegetarisk.
Les hele sakenDet vil si du lager den fra en ferdig bunn som i dette tilfellet er noe så enkelt som en pakke tortilla.
Les hele sakenPizza på en mandag er ingen umulighet. Spesielt ikke når den lages på det vis vi i dag gir deg oppskriften til. Da slipper du nemlig også å tenke på at pizzabunn skal tilberedes. For her bruker du hel- eller halvstekt bagett.
Les hele sakenCalzone betyr bukse på italiensk. Hvorfor denne napolitanske retten har fått dette navnet er det ingen som riktig vet. En ting er i hvert fall sikkert: Det smaker knallgodt.
Les hele sakenNår pizza og pannekake kommer i én og samme rett, må det bli suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenFølger du denne oppskriften, behøver du ikke mye kjøtt - om noe - for å lage en virkelig god pizza.
Les hele sakenHar du ferdig pizzadeig, er luksusen dessuten mindre en halvtime unna.
Les hele sakenPizza er en favoritt hos mange, enten den bestilles eller lages selv. Her hjelper vi deg å velge vin til pizzaen, når du skal kose deg litt ekstra.
Les hele sakenIngenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Se de gode oppskriftene her.
Les hele sakenFredag og pizza er en uslåelig kombinasjon. I denne oppskriften får du bruk for rester fra tidligere middager. Så da er du snart i mål.
Les hele sakenBruker du brokkoli i pizzabunnen, får du dessuten i deg ekstra mye gode grønnsaker og dermed bedre samvittighet.
Les hele sakenPizzaen heter melanzane parmigiana, og er en spinn på den klassiske retten parmigiana - om enn i form av en napolitansk pizza.
Les hele sakenDen høye temperaturen gjør at du oppnår pizzaperfeksjon i bakhagen - akkurat slik som på restaurant.
Les hele sakenEn velsmakende pizza trenger hverken tomatsaus eller kjøtt. Hemmeligheten bak en god pizza er nemlig tilbakeholdenhet.
Les hele sakenVi kan love at den faller i smak, og om det blir rester, smaker de like godt i morgen.
Les hele sakenLa deg ikke avskrekk av at det er sardiner på toppen. De kan selvsagt byttes ut med noe annet som bidrar med umamismak. Som spekepølse eller hva med tørket tang?
Les hele sakenPizza og taco i en og samme rett. Du skjønner tegningen. Her blir det kamp til siste smule. Enkelt, raskt og utrolig godt.
Les hele sakenLær å trylle frem autentiske italienske smaker fra selv de enkleste smaker. Bølgen & Mois kokker viser deg hvordan.
Les hele sakenSmaken av pizza har en egen evne til å trøste, og denne vrien er ekstra hendig om middagen skal inntas utendørs - eller i sofaen.
Les hele sakenPizzaen gir liv til røkelaksen og den gir i sin tur god røykkarakter til pizzaen. Vinn-vinn med andre ord.
Les hele sakenPizza på mandag er suksessformelen med stor S. Når du følger vår enkle, men raske oppskrift på pizzadeig blir du også familiens helt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
At norske vinkart er i verdensklasse, er slått fast en gang for alle. 10 av dem stakk av med gull i Star Wine List Norway 2025 og samtlige konkurrerer i verdensfinalen i juni 2026.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenBåde den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenMed denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.
Les hele saken