Pizzadeig

Pizzadeig

Ingenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Du starter med det enkleste av alt, pizzadeig. Gode forslag til pizzatoppinger får du også.

Fremgangsmåte

Denne oppskriften gir 4 store pizzaer. De du ikke bruker kan du fryse.

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt.

Elt deigen godt sammen til den blir smidig og glatt (ca 15 minutter for hånd).

Dekk bollen med et klede og la den heve til dobbel størrelse.

Ta av gode emner (litt store boller) og trill runde på et melet bord.

Kjevle deigen veldig tynt, gjerne ikke mer enn et par millileter tykk, og ha over på en bakeplate på et bakepapir.

Topp med hjemmelaget tomatsaus og den topping du selv ønsker og stek på maks temperatur med over- og undervarme i 8 - 10 minutter.

Se gode forslag til pizzatoppinger her

Her finner du over 300 pizzaoppskrifter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 190 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen